Om meg

Friskvern, massasje, og kosthold

Jeg har jobbet med muskel og skjelettplager siden 2013. Jeg har alltid hatt interessen for kropp og helse, men valgte først i voksen alder og ta denne retningen innen yrke.

Jeg ønsker å ta del i prosessen med at du skal få en skrott som fungerer optimalt nok for deg i din hverdag.

Vi har alle ulike behov og ønsker. Som Massasjeterapeut og Friskvernkonsulent legger jeg vekt på at du skal få et tilrettelagt tilbud som passer deg og dine behov. Jeg har fokus på helhetlig behandling.

Utdannelse

N

Diplomert Friskverkonsulent fra Axelsons Body Work School våren 2013

N

Diplomert Massør fra Axelsons Body Work School våren 2014

N

Diplomert Kostrådgiver fra Pauluns Næringscenter våren 2013

N

Diplomert Massasjeterapeut Axelsons Body Work School våren 2016

N

NIH Gruppeinstruktør styrke 2015

N

Sertifisert MammaMage trener

N

Sertifisert BasisBall instruktør

N

IAIM Babymassasje instruktør

Med mitt friskvern-fokus og kjennskap til arbeidslivet vil jeg kunne se ting på en annen måte enn fra et rehabiliterende ståsted. 

​Friskvernutdannelsen inneholder blant annet fagene anatomi, fysiologi, ergonomi, trening og ernæringslære. Stressmestring, coaching, massasje, kommunikasjon og forandring.

 

Hva er friskvern?

Friskvern er å ta vare på kropp og sjel.

Helse og velvære er helt og holdent vårt eget ansvar. Ingen andre kan overta det ansvaret uansett hvor gjerne vi vil. Å ta ansvar innebærer å forebygge fremfor å reparere.

«du fortjener de beste forutsetninger for du skal holde deg frisk og rask»

Friskvern er å ta grep i hverdagen i forhold til kosthold, stress, fysisk aktivitet, søvn og ergonomi. Som friskvernkonsulent jobber jeg med å inspirere og coache mennesker til å leve et friskere liv.

Kontakt meg gjerne for mer informasjon!

Ditt friskvern starter her

Flere av våre tjenester som klassisk massasje kan du finne ledig time til direkte i vårt bookingsystem. Bruk skjema under, eller send epost for andre tjenester.

  Skrotten har gjennomført arbeidsplassvurdering av tre ansatte hos meg, og jeg er veldig fornøyd med de tiltak og veiledning av hver enkelt som ble gjort. For å investere i ergonomisk utstyr til de ansatte, mener jeg det er en forutsetning at det er gjort en individuell faglig vurdering av hver enkelt.  Takk for god hjelp!

  Magnhild Vole

  NAV i Vågå

  Du fortjener de beste forutsetninger for at du skal holde deg frisk og rask

  908 71 734

  info@skrotten.com

  Vågåvegen 51b, 2680 Vågå