Bedriftsmassasje

Muskel og skjelettplager – Rammer flest og koster mest. 

Muskel- og skjelettplager er i dag den hyppigste årsaken til sykemeldinger og uføretrygd i Norge. Disse plagene er også en av de vanligste årsakene til legebesøk.

Muskelspenninger og betennelser i sener og ledd, oppstår ofte av statisk arbeid, overbelastende arbeid, feil eller ensidig arbeidsstilling og stress. Vanlige plager som følge av dette er musearm, spenningshodepine, skuldersmerter og ryggsmerter.

Les mer på Massasjeforbundet sine sider

Hvorfor massasje?

Bedriftsmassasje er et helsefremmende tiltak som i økende grad benyttes av både små og store bedrifter som en naturlig del av et målrettet HMS-arbeid.

Hensikten er først og fremst å forebygge muskel- og skjelettplager men har ofte andre positive ringvirkninger, som for eksempel økt trivsel, bedre arbeidsmiljø og økt effektivitet. En investering i de ansatte er en investering i bedriften, tiltaket kan bli en besparelse heller enn en kostnad.

Forebygging lønner seg

Jevnlig massasjebehandling forebygger belastningsskader

Massasje er en relativt mild men effektiv fysikalsk behandlingsform som passer for de aller fleste. Dette kombinert med bevisstgjøring og veiledning rundt holdning, bevegelsesmønster, trening og tøying øker effekten.

 

Jeg vil med dette takke Unni på Skrotten for god behandling vedrørende massasje som vi får annenhver uke. Unni kommer inn til oss og foretar massasje på alle ansatte i forbindelse med at vi avvikler pause. Dette gjør at vi kan slappe litt av midt på dagen, i en stressende hverdag på jobb! Vi syns dette er en god forebygging av spesielt nakke og skuldre. Dette er en type behandling som vi anbefaler alle!

Alice S. Frikstad

Atelier Håret Design AS

Du fortjener de beste forutsetninger for at du skal holde deg frisk og rask

908 71 734

info@skrotten.com

Vågåvegen 37G, 2680 Vågå