Kurs for bedrifter

Hva har din bedrift behov for?

Mange bedrifter ønsker gjerne mer kunnskap om forskjellige tema relatert til helse og friskvern. Under finner du flere temaer jeg kan holde foredrag om. I tillegg til de som er opplistet, kan jeg også tilby kurs innenfor andre områder. Ta kontakt for mer informasjon, eller bestilling av kurs. 

Kurs jeg tilbyr

I tillegg til temaene listet opp under, kan jeg også tilby kurs innenfor andre områder. Ta kontakt for mer informasjon!

Ergonomi i arbeidshverdagen

Ergonomi vil ha fokus på å bevisstgjøre de ansatte på sine muligheter, generelle råd ang pult, stol og lys etc. Hva kan de selv gjøre gjennom dagen, og etter arbeidstid. Fysisk og psykisk. Kosthold og arbeid

Kommunikasjon

Kurset tar for seg hvordan vi kommuniserer, lytter og tar i mot budskapet. Vi har forskjellige måter å kommunisere og oppfatter budskapet ulikt. Vi kan lære oss å justere kommunikasjonen etter mottaker. Oppnå mer styrke og gjennomslagskraft med din kommunikasjon.

Stressmestring

Stressmestring er et oppbrukt ord, men likevel noe som påvirker oss privat og i jobbsammenheng. Hva skjer i kroppen ved stress både psykisk og fysisk. Bli oppmerksom og bevisst på situasjoner, både i jobb og privat. Enkle tips og råd for å håndtere stress.

Interessert i kurs for din bedrift?

Her kan du legge inn en forespørsel eller ønske om kurs/foredrag. Kan være andre tema enn de jeg har listet opp

  Eg opplever at Unni har svært god kunnskap om korleis kroppen er bygd opp og korleis den fungerer. Ho er oppriktig interessert i å hjelpe deg og ‘brenn’ for å gje deg ein betre kvardag! Unni har i tillegg til lindrande massasje, gjeve meg enkle og gode råd om trening av nakken. Som hjelp, og som eg klarer å gjennomføre til dagleg!

  Ingrid Vorkinn

  Du fortjener de beste forutsetninger for at du skal holde deg frisk og rask

  908 71 734

  info@skrotten.com

  Vågåvegen 51b, 2680 Vågå