Om oss

Vi ser hele mennesket, og jobber med kroppen som helhet.

Vi er en tverrfaglig klinikk med terapeuter som hver og en har høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring som kiropraktor, osteopat, friskvernskonsulent, massasjeterapeut og akupunktør.

Hos oss møter du terapeuter som er genuint opptatt av å hjelpe deg. Alle som jobber hos oss er medlemmer i respektive forbund, og tilfredsstiller de enkelte forbundskrav om utdannelse.

Sammen kan gi deg en stor bredde av ulike behandlinger, og kanskje best av alt: flere ulike fagområder samlet på samme sted bidrar til at vi sammen kan komme fram til et behandlingsforløp som er tilpasset deg og dine behov.

Vi holder til i moderne lokaler i Vågå i Gudbrandsdalen, men tilbyr også enkelte behandlingstimer digitalt.

Klinikken er privat. Det vil si at den drives uten driftstilskudd fra det offentlige, noe som også betyr at du som kunde må dekke behandlingen selv.

Vi har kort ventetid, og tilbyr behandlingstimer både på dagtid, ettermiddag og kveld.

Våre terapeuter

massasjebehandling skulder

FRISKVERNKONSULENT, MASSØR & MASSASJETERAPAUT
Unni Høiby

Vi har alle ulike behov og ønsker. Som Massasjeterapeut og Friskvernkonsulent legger Unni vekt på at du skal få et tilrettelagt tilbud som passer deg og dine behov. Unni har fokus på helhetlig behandling.

 

kiropraktor som behandler rygg

KIROPRAKTOR
Kristian M. Moen

Kristian er utdannet kiropraktor og har en allsidig og bred erfaring med behandling av de fleste muskel- og skjelettplager. Han har egen klinikk på Vinstra, men er her hos oss i Vågå onsdager.

 

 

osteopatbehandling skuldre

OSTEOPAT
Anette Skogum

Anette er en terapeut som ser hele mennesket, og jobber med kroppen som en helhet. Sammen med deg som kunde, dine forutsetninger finner dere realistiske mål som hjelper deg mot en bedre hverdag. Hos Anette blir du hørt og tatt på alvor.

 

behandling med akupunktur

MASSASJETERAPAUT & AKUPUNKTØR
Gro Visdal

Gro er en allsidig terapeut som tilpasser behandling etter pasientens problematikk, behov og ønsker. Hun jobber mest med muskel- og skjelett problematikk, men utfører også en del ren akupunkturbehandling for andre type plager.

 

Skrotten har gjennomført arbeidsplassvurdering av tre ansatte hos meg, og jeg er veldig fornøyd med de tiltak og veiledning av hver enkelt som ble gjort. For å investere i ergonomisk utstyr til de ansatte, mener jeg det er en forutsetning at det er gjort en individuell faglig vurdering av hver enkelt.  Takk for god hjelp!

Magnhild Vole

NAV i Vågå

Du fortjener de beste forutsetninger for at du skal holde deg frisk og rask

908 71 734

info@skrotten.com

Vågåvegen 37G, 2680 Vågå